Online concert “Live Line”

Op vrijdag 15 mei om 20.15 uur werd het derde online concert in de serie ‘Live Line’ uitgezonden, ditmaal met trombone muzikant Steve Yocum, zangeres Ingrid Simons en zanger Dennis Haverlag.

De in New York geboren muzikant Steve Yocum trad op met muzikanten als Johny Windhurst, Gene Krupa en Lionel Hampton en hij reisst de wereld af met zijn eigen band Uncle Yoke’s Black Dog Jazz Band. Hij treedt met grote regelmaat op in de VS, Canada en Europa als een gewaardeerd (festival)solist.

Steve is op 8 september 2020 overleden.

Ingrid Simons vormde samen met Bernadette Kraakman het duo Double Trouble, hiermee verwierf Simons nationale bekendheid. Ook was ze actief als zangeres in T-Spoon en Ebonique. Ze is moeder van Eva Simons.

Dennis Haverlag is een zanger die de muziek van vroeger graag levend houdt. Na een spontaan optreden in een kroeg is hij nooit meer gestopt. Een samenwerking met Ingrid Simons is het volgende hoofdstuk in zijn carrière.

De concerten zijn te bekijken via de website en Facebook-pagina van Aan de Slinger, Geels Events en Omroep Houten. Daarnaast worden de opnames ook geplaatst op het Youtube-kanaal van Omroep Houten.

Bijdragen:
U kunt aan dit project bijdragen door Aan de Slinger met een financiële bijdrage te ondersteunen. Hiervoor is een doneerknop geplaatst op de website van Aan de Slinger. De betrokken artiesten, Geels Events en Omroep Houten ondersteunen dit project belangeloos.

%d bloggers liken dit: